Jaguar I-Pace Leasen

Private
€834,00 Vanaf
p/mnd
Nog niet beschikbaar
  • Actieradius: 370 km icon Actieradius: 370 km
  • 0-100 km/u in 4.8s icon 0-100 km/u in 4.8s
  • Snelladen in 44 min. icon Snelladen in 44 min.
  • 100% elektrisch icon 100% elektrisch

De Jaguar I-Pace is in korte tijd zeer populair geworden. De elektrische auto past precies bij wat er zakelijk gevraagd wordt van een auto tegenwoordig. Daarnaast is en blijft het een Jaguar die geweldig rijdt en van binnen alle luxe heeft de je mag verwachten van een Jaguar. De elektrische aandrijving maakt het rijden in deze Jaguar I-Pace eigenlijk alleen maar beter, doordat hij stil & ontzettend snel is.

Jaguar I-Pace

Misschien wel het belangrijkste punt dat meeweegt als het gaat om het leasen van een Jaguar I-Pace, is de manier waarop de auto op de weg ligt en zich voortbeweegt. Alles in deze auto is gericht op directheid. De auto is bijvoorbeeld perfect in balans door de manier waarop het gewicht gelijkmatig verdeeld is. Dit is een methode die meer en meer gebruikelijk aan het worden in de wereld van de elektrische auto’s, maar waar deze fabrikant altijd al sterk in voorop liep. Dit geeft een veilig gevoel door de goede wegligging die je als rijder direct zal ervaren in deze auto.

Het design van de Jaguar I-Pace

Hoewel de auto indrukwekkende prestaties kan leveren, gaat het er voor sommige rijders in het geheel niet om wat de auto allemaal presteert. Het gaat er vooral ook om hoe de auto eruitziet. In dat geval is de Jaguar I-Pace ook een goede keuze. Juist ook omdat deze auto ontworpen is met het idee dat het om een elektrische auto gaat. Dat betekent dus dat onder andere anders met het lijnenspel is omgegaan dan dat altijd werd gedaan bij auto’s met een gewone verbrandingsmotor.

Algemene informatie

Vanafprijs € 81800
Fiscale waarde auto 80810
Actieradius opgegeven door fabrikant 470 km
Actieradius in de praktijk 370 km
Minuten nodig om tot 80% te laden 810 minuten
Acceleratie van 0-100 km/uur 4.8 seconden

Technische specificaties

Topsnelheid 200 km/u
Totaal vermogen 294 kW
Koppel (NM) 696 NM
Aantal zitplaatsen 5
Gewicht van de auto 2133 kg
Soort aandrijving AWD
Lengte van de auto 4682 mm
Breedte van de auto 2011 mm
Hoogte van de auto 1565 mm
Wielbasis van de auto 2990 mm

Ook rust in de auto

Niet alleen het design aan de buitenzijde is aantrekkelijk als het de Jaguar I-Pace betreft. Juist ook de manier waarop met het ontwerpen van het interieur is omgegaan is aantrekkelijk. Ruimte is natuurlijk één van de kenmerken die meer en meer op de voorgrond komt te staan bij elektrische auto’s. In dat opzicht heeft de fabrikant de zaken dan ook goed voor elkaar. De auto is door het model al ruim te noemen, maar door alles efficiënt in te delen is alleen nog maar meer te bieden aan zowel de bestuurder als de bijrijders van deze Jaguar.

Altijd met de buitenwereld verbonden

Ook goed om te weten is dat je er bij een Jaguar I-Pace ook voor kiest om altijd verbonden te zijn. Connectivity is een essentieel punt als het om deze auto gaat. Dit komt onder andere door de 4G wifi-verbinding die in de auto zit. Op die manier ben je voortdurend op de hoogte van alles wat belangrijk is als je in de auto zit. Bovendien kan je de informatie ook gemakkelijk delen met andere belanghebbenden & de eventuele bijrijder.

De aantrekkelijke prestaties van deze Jaguar I-Pace

Dit model is één van de eerste elektrische auto’s die met een eigen raceklasse kwam. Dit komt de auto zelf natuurlijk ook ten goede. Wie ervoor kiest om een Jaguar I-Pace te leasen, kiest dus ook voor een auto die optimaal getest is. Dat betekent dat er nog meer uit de auto te halen is. Bovendien is er harder mee te rijden en sneller mee op te trekken dan vrijwel alle vergelijkbare auto’s. Al dit soort punten maken de Jaguar I-Pace nog aantrekkelijker.

Informatie over het laden

Soort aansluiting Type 2
Type snellaadpoort CCS
Minuten nodig om tot 80% te laden 810 minuten
Minuten nodig om tot 100% te laden 810 minuten
Maximale power bij laden 104 kW DC
Snellaadtijd in km/uur 350 km/u
Actieradius opgegeven door fabrikant 470 km
Actieradius in de praktijk 370 km
Actieradius in de stad 380 km
Actieradius op de snelweg 265 km